Tabăra de hipnoterapie 2023

Spațiul interior e populat de un număr infinit de povești întâmplate și posibile, scrise și nescrise, despre viață, despre relații și despre noi înșine. Orice demers reușit de dezvoltare personală sau de psihoterapie își împuternicește clienții pentru înfăptuirea celor mai frumoase dintre aceste povești, îmbinate într-un proces de creație migălos: capodopera devenirii noastre.

            Cine și cum alege povestea pentru tine? Unde e acasă? Cum făurim evoluția noastră? De unde luăm resursele? Cum le utilizăm? Și provocările?

            Modelul transei generative elaborat de Stephen Gilligan aduce și dezvoltă mai departe principiul Ericksonian al utilizării într-un cadru relațional ce facilitează un dans armonios între mintea conștientă și mintea inconștientă, între vulnerabilități și resurse, între spațiul intern și spațiul extern, unde energia vitală a sinelui somatic poate găsi forme de expresie mai flexibile, în slujba evoluției și a conexiunii noastre mai depline cu viața.

Perioada desfăşurării: 26-29 ianuarie 2023

Furnizor: Asociaţia Română de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană

Formator: Dr. Krisztina G. Szabó, psihoterapeut, formator şi supervizor în cadrul ARHTE, acreditat de COPSI şi FRP; deţine specializare şi în psihoterapia centrată pe persoană (focusing) şi respectiv în terapia prin acceptare şi angajament (ACT)

Locație: Casa Dinainte, Sălicea, jud. Cluj,  https://www.casadinainte.ro/

Cui se adresează: Tabăra este deschisă psihoterapeuţilor şi consilierilor (autonomi şi sub supervizare), psihoterapeuţilor în formare, respectiv tuturor psihologilor și persoanelor interesate care apreciază că aprofundarea tematicii noastre şi însuşirea intervenţiilor pe care le propunem spre învăţare ar putea contribui la eficientizarea activităţii lor.

Acreditare : Tabăra este în curs de acreditare COPSI

Număr de ore: 20

Program: de joi 26 ianuarie, începând cu ora 17.00, până duminică, 29 ianuarie, ora 12.00.

Număr de participanți: 15

Cost: 750 ron (costul cursului) la care se adauga cheltuielile pentru cazare și masă

  1. Confirmarea participării este dată de achitarea unui avans de 650 lei din costul total al taberei, până cel târziu la data de 5 ianuarie 2023, într-un cont care va fi comunicat de la secretariatul PsiFocus, pe mail. Plata celei de-a doua tranșe va fi efectuată în data de 26 ianuarie 2023.
  2. Data limită până la care puteți renunța, iar avansul să fie restituit este 5 ianuarie 2023.
  3. Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugam să solicitați confirmarea disponibilității locului pe adresa psi.focus@gmail.com, înainte completarea formularului de participare și de achitarea avansului.

Precizări şi informații suplimentare: email: psi.focus@gmail.com , tel: 0745522884, luni-vineri – orele 13.00-15.00

Locația: Pensiunea Casa Dinainte este localizată în localitatea Sălicea din județul Cluj. Aflată la numai 15 km de Cluj Napoca, Pensiunea Casa Dinainte oferă locul perfect de relaxare: priveliște frumoasă, liniște, ieșire din agitația orașului.

La cerere, gazdele  pot pregăti meniuri vegane, vegetariene sau pot elimina alergeni alimentari.

Prețul taberei include

  • Costul cursului: 750 ron
  • Cazarea: 155 lei/noapte/de persoana, loc în cameră dublă, respectiv 465 lei pentru 3 zile
  • În costul cazării intră accesul la zona SPA (piscină interioara, jacuzzi, saună și cameră salină)
  • Masa: prânz: 60 lei/zi, cina 50 lei/zi

Pentru o persoana care doreste pensiune completa: cazare + prânz+cina- prețul se calculeaza astfel :750 lei+ 465lei +330 lei, pentru cele 3 zile.

Vă așteptăm cu drag pentru a explora și a exersa împreună!